Per picar

Nachos d´espinacs amb guacamole casolà
Nachos «picants» amb cheddar i pulled pork
Tomata rosa amb bonítol i ceba de Figueres
Daus de salmó amanits amb oli d’oliva de safrà
Esqueixada de bacallà
Baba ganush (hummus d´albergínia)
Anxoves del cantàbric ( 6 filets)
Burrata amb pesto i chutney de mango
“Ensaladilla” russa
2 Bombes de la barceloneta. Versió Moderna
Patates braves
Trencadissa de patata, ou, pernil i formatge fumat
Ostra fresca gallega (caps de setmana)
Croquetes de gambò
Remenat de gules i gambes
Musclos «Thai» amb llet de coco
Gamba «guapa, guapa» al allet
Calamars a la andalusa
Tataki de tonyina
“Zamburiñas” (4 unitats)
Coca de sardina amb escalivada fumada
Coca de foie, escalivada i confit de sauternes
Gyozas de verdura i gamba
Croquetes de pollastre
«Morcilla» de Burgos amb tomata especiada
Caragols de Lleida amb all i oli
Pota de pop al all negre
Carxofes amb pernil i encenalls de foie
Alberginies amb mel de canya
Tempura de verdures amb salsa teriyaki
Canaló de magret i foie
Truita de bacallà i pebrot
Tires de pollastre arrebossades
Tataki de «txuletón»
Steak tartar “Joan Miquel”
Tartar de Tonyina amb guacamole casolà
Pernil ibèric 100 % amb pa sucat amb tomata
Cecina de bou gallec i Tête de Moine
Degustació de formatges
Torrada de sobrasada, formatge Urgèlia i mel
Mollette d´hamburguesa amb fomatge fumat
Bao de pulled pork, ou de guatlla i salsa hoisin
«Pepito» de vedella de Cal Sargaire
«Pepito» d´anxoves, seitons i pebrot verd