Per picar

Tomata rosa amb bonítol i ceba de Figueres
Burrata amb pesto i chutney de mango
Espàrrecs de Navarra

Carxofes amb pernil i encenalls de foie
Albergínies amb mel de canya

Ous amb pernil i formatge fumat
Patates braves

Timbal de escalivada, anxoves «Yurrita» i favetes
Esqueixada de bacallà
Anxoves yurrita «O» – 6 filets –
«Ensatadilla» russa
Mix de Gyozas amb salsa teriyaki

Calamars a l’andalusa
Tataki de tonyina
«Zamburiñas» – 4 unitats –
Daus de salmó amanits amb oli d’oliva de safrà
Gamba llistada vermella

Truita de bacallà
Caragols de Lleida
Tires de pollastre arrebossades
Steak tartar «Joan Miguel»

Croquetes de pollastre
Calçots arrebossats

Canaló d’escalivada amb beixamel trufada
Morcilla de Burgos amb tomata

Pernil de gla
Taula d’ibèrics
Taula de formatges catalans

Mollette de xistorra pernil
Mollette d’hamburguesa amb formatge fumat
Bao de pulled pork i salsa hoisin